filme online subtitrate

Man of Steel (2013) online cu subtitrare

Man of Steel (2013)
Regia:


Actori:
, ,

Gen film:
2013, Actiune, Aventuri, Box Office SUA, Filmul Zilei, SF

Tara:
,

Durata film:
143 minute
NOTA FILM

8.6 / 10   |   1,376 vizualizari

GD Star Rating
loading...


Premiera cinema: 21.06.2013

Nume film: Eroul

Descriere filmul Man of Steel (2013)

Man of Steel (Eroul) ne prezinta un băiat descoperă că are puteri extraordinare şi că nu este de pe planeta noastră. Tânărul se aventurează să afle de unde provine şi cu ce misiune a fost trimis aici. Dar trebuie să iasă la iveală eroul din el, ca să salveze lumea de la pieire şi să devină simbolul speranţei pentru întreaga omenire.

În film joacă Amy Adams, nominalizată de patru ori la premiul Oscar, Michael Shannon, nominalizat la Oscar pentru rolul din Nonconformiştii, Kevin Costner, laureat al premiului Oscar, Diane Lane şi Laurence Fishburne, ambii nominalizaţi la Oscar, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russel Crowe, laureat al premiului Oscar pentru interpretarea din Gladiatorul.

Producătorii Man of Steel: Eroul sunt Charles Roven, Christopher Nolan, Emma Thomas şi Deborah Snyder. Scenariul a fost scris de David S. Goyer după o idee de Goyer şi Nolan, bazată pe personajele din „Superman” create de Jerry Siegel şi Joe Shuster şi a fost publicat de DC Entertainment. Producătorii executivi sunt Thomas Tull, Lloyd Phillips şi Jon Peters.

Man of Steel (2013), 9.5 out of 10 based on 2 ratings
Vizioneaza filmul Man of Steel (2013) online cu subtitrare fara intrerupere gratis

Pentru a porni filmul, este apasa LIKE (Imi Place)FILME ONLINE DIN ACEEASI CATEGORIE