filme online subtitrate

R.I.P.D. 3D (2013) online cu subtitrare

R.I.P.D. 3D (2013)
Regia:


Actori:
, , ,

Gen film:
2013, Actiune, Comedie, Crima, In curand

Tara:


Durata film:
109 minute
NOTA FILM

8.1 / 10   |   1,552 vizualizari

GD Star Rating
loading...


Premiera cinema: 19.07.2013

Nume film: R.I.P.D. Copoi pentru strigoi

Descriere filmul R.I.P.D. 3D (2013)

Filmul R.I.P.D. 3D (R.I.P.D. Copoi pentru strigoi) este o comedie de acţiune supranaturală, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace.

Şeriful Roycephus “Roy” Pulsifer (Jeff Bridges) a executat mai multe penitenţe în R.I.P.D. pentru multiple infracţiuni comise în timpul vieţii; e tipul care le ştie pe toate, obişnuit să mânuiască pistolul singur, şi nu în echipă. Are un stil unic, mereu pus pe poante şi ironii, dar e cel mai bun din departament şi ştie absolut toate şmecheriile cu care îi poate păcăli pe diabolicii care fug din faţa Judecăţii de Apoi şi-şi caută refugiu înapoi pe Pământ.

Nick Walker (Ryan Reynolds) este un poliţist dur, care ştie cum se învârt roţile sistemului, dar e omorât la datorie. Aflat acum la Judecata de Apoi, Nick primeşte o ofertă pe care nu o poate refuza: ori plăteşte o penitenţă de 100 de ani în serviciul R.I.P.D. (Rest In Peace Department), ori ajunge în iad.

Pentru că vrea să-l găsească pe cel care l-a ucis, dar şi pentru că vrea să se întoarcă pe Pământ, la soţia lui iubită, convins că poate încălca regulamentul care interzicea reunirea cu cei vii, Nick alege prima variantă, alăturându-se forţelor care vânează sufletele diabolice rătăcite pe pământ.

R.I.P.D. 3D (2013), 8.0 out of 10 based on 1 rating
Vizioneaza filmul R.I.P.D. 3D (2013) online cu subtitrare fara intrerupere gratis

Pentru a porni filmul, este apasa LIKE (Imi Place)FILME ONLINE DIN ACEEASI CATEGORIE